Equmenia Hammarö

VILL DU BLI SCOUT?

Redo för roliga äventyr? Sugen på att lära känna nya kompisar? Vill du lära dig mer om naturen? Då är du välkommen till scout i Lövnäskyrkan på Hammarö!

Som scout gör man många olika saker, allt från att öva sig i att vara en bra kompis till att göra upp eld och åka på läger. I scout är man ofta ute i naturen – man vandrar, paddlar kanot, gör knopar, tänder upp eld och övar sig i sjukvård och att ta hand om varandra.
I scout lär man sig också om andra länder, vad man kan göra för att vara rädd om naturen och hur man kan hjälpa till om det händer en olycka. På sommaren åker man ofta på läger. equmenia-scouter i Värmland åker oftast till Ladtjärnstorp, norr om Torsby. Då bor man i tält i ungefär en vecka och träffar scouter från andra platser. De största scoutlägren på Ladtjärnstorp har haft runt 1200 deltagare! Tillsammans bygger patrullen kök, matbord och allt annat man kan behöva. Man gör dessutom aktiviteter varje dag där man sjunger, sportar, pysslar och leker. På kvällarna är det lägerbål med olika program och en still stund.

Låter detta intressant för dig? Välkommen att prova på scouting i Lövnäskyrkan och Equnemia Hammarö!

SPÅRARSCOUT
Spårarscout blir man från årskurs 1. Vi träffas på torsdagar kl 18.00 - 19.00 i Lövnäskyrkan. Invigning av spårarscouter sker på höstterminens avslutning.

UPPTÄCKARSCOUT
Upptäckarscout blir man från och med årskurs 3. Vi träffas på torsdagar kl 18.00 - 19.00 i Lövnäskyrkan. Invigning av scouterna sker på höstterminens avlutning.

ÄVENTYRARSCOUT
Äventyrarscout blir man från och med årskurs 6. Vi träffas på torsdagar kl 18.00-19.30 i Lövnäskyrkan. Invigning av scouterna sker på höstterminens avslutning.

Har du några frågor angående scout, hör av dig till ansvariga ledare Johan Hernelid, 070-546 45 01 eller Carin Karlsson, 070-543 76 08.
Har du några frågor kring Equmenia Hammarö kontakta Ordförande, Martin Nytomt, 073- 52 59 274

info@lovnaskyrkan.com

Lövnäskyrkans församling, Bärstavägen 1, 663 41 HAMMARÖ